• Persoonlijk advies
  • Bezorging & Montage
  • Online shop & Winkel

9.8WebwinkelKeur score

PROEFZITTEN? ➠ BEZOEK DE SHOWROOM

PROEFZITTEN? ➠ BEZOEK DE SHOWROOM

09 / Jul / 2024

Nieuwe vestiging in Bussum!

De Zitfabriek heeft een nieuwe vestiging geopend aan de Huizerweg 118 in Bussum. Kom langs in onze ruime showroom en ontdek een breed assortiment aan prachtige meubels. Ons team van vriendelijke en deskundige medewerkers staat klaar om je te helpen bij het vinden van de perfecte meubels.

Nieuwe vestiging in Bussum!
Blogs

Met veel enthousiasme introduceren wij de nieuwste vestiging van De Zitfabriek aan de Huizerweg 118 in Bussum! Wij zien je graag in onze winkel verschijnen, om onze meubelcollectie aan je te tonen met een lekkere kop koffie.

Ontdek ons uitgebreide assortiment

In onze nieuwe winkel in Bussum vind je een uitgebreid assortiment aan prachtige meubels. Of je nu op zoek bent naar een fijne bank, een stijlvolle fauteuil of een complete make-over voor je woonkamer, wij hebben het allemaal. Met merken als Dyyk, New Routz, Miraki en HK Living hebben we alles in huis om jouw interieur compleet te maken. Onze ervaren team staat klaar om je te adviseren en te helpen bij het vinden van de perfecte meubels die passen bij jouw stijl en budget.

Waarom kiezen voor De Zitfabriek Bussum?

Er zijn talloze redenen om een bezoek te brengen aan onze nieuwe vestiging in Bussum:

  1. Showroom: onze showroom geeft je de kans om al onze meubels te bekijken en uit te proberen in een huiselijke setting.
  2. Productkennis: onze vriendelijke en deskundige medewerkers helpen je graag bij het vinden van de perfecte meubels die passen bij jouw stijl en budget.
  3. Hoogwaardige producten: bij De Zitfabriek draait alles om kwaliteit. Elk meubelstuk is zorgvuldig uitgekozen en voldoet aan kwaliteitseisen.
  4. Gemakkelijk bereikbaar: de nieuwe vestiging aan de Huizerweg 118 is makkelijk te bereiken en biedt voldoende parkeergelegenheid.
Openingstijden

De Zitfabriek Bussum is geopend op vrijdag van 10:30 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:30 tot 17:00 uur. Liever een bezoek brengen op een andere dag? Dat kan op afspraak! Stuur voor een afspraak gerust een mail naar [email protected] en dan zoeken we een geschikt moment.

Shop ook online

Naast onze fysieke winkels in Eindhoven en Bussum kan je ook eenvoudig online winkelen via onze webshop. Hier vind je ons assortiment en kun je op je gemak vanuit huis jouw nieuwe meubels uitzoeken. Met snelle levertijden en topservice maken we online winkelen bij De Zitfabriek een fluitje van een cent. Bekijk hier de online collectie.

Kom langs in Bussum!

Of je nu al klant bent of ons voor het eerst ontdekt, we nodigen je van harte uit in onze nieuwe winkel in Bussum. Laat je inspireren door onze mooie collectie en ervaar zelf waarom De Zitfabriek de beste keuze is voor jouw meubels. Tot snel aan de Huizerweg 118!

Recente artikelen

Het laatste nieuws op ons blog

  • Nieuwe vestiging in Bussum!
    09 / Jul / 2024

    09 / Jul / 2024

    Nieuwe vestiging in Bussum!

  • Vakantiegeld? Nieuwe meubels!
    05 / Jun / 2024

    09 / Jul / 2024

    Vakantiegeld? Nieuwe meubels!

  • Keramiek: oersterk, luxueus en uniek
    15 / May / 2024

    09 / Jul / 2024

    Keramiek: oersterk, luxueus en uniek

  • 5 ideeën en tips voor wanddecoratie in je woonkamer
    17 / Apr / 2024

    09 / Jul / 2024

    5 ideeën en tips voor wanddecoratie in je woonkamer

Inloggen

Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen
Zitfabriek / Bekijk - Reviews @ WebwinkelKeur